Sun & Stone House

|
Title
Idi na sadržaj

Sun&Stone House je objekat od 9 mažoneta u nizu, sagradjen od kamena 2022. godine i svaki detalj je posebno odabran, kako bi se gosti osećali prijatno i zadovoljno. Udoban i funkcionalan, objekat se nalazi u središtu starog dela sela.
Lokacija Polychrono
Sun&Stone House je novoizgrađeni porodični apartmanski smeštaj na severu Grčke, koji se nalazi na istočnoj obali poluostrva Kasandra, na Halkidikiju, u gradu Polihrono. Udaljenost od aerodroma SKG Makedonija Solun je 86 km (1 h 5 m). Turisti iz susednih zemalja uglavnom dolaze automobilima ili autobusima, što je udobna vožnja kroz dobro razvijenu putnu infrastrukturu severne Grčke.
Polihrono je među najpopularnijim odmaralištima na Kasandri i čitavoj Grčkoj za turiste, sa odličnom plažom, razvijenim turističkim kapacitetima i bogatom istorijom. Nalazi se u blizini Haniotija i Pefkohorija, drugih popularnih odmarališta, i Kalitee, koja je glavno središte zabave na poluostrvu Kasandra.
Polihrono i njegove vode smatraju se jednim od najčistijih u Grčkoj, označene Plavom zastavom. Odlikuje se prelepim okruženjem i prirodom, sa pejzažom kojim dominiraju borove šume i plantaže maslina.
Ulazak u vodu je postepen, što je posebno pogodno za malu decu i starije goste. Plaža je duga 7 kilometara i peščana, voda je topla, a vetra praktično i nema. Na plaži možete uživati u raznim vodenim sportovima, a aktivnosti na jet sky i pedolina su samo neke od njih. Duž plaže nalaze se restorani koji nude hranu i piće od ranog jutra do kasno uveče: od tradicionalne grčke kuhinje do italijanskih, srpskih bugarskih, prilagođenih svim ukusima i za svačiji džep.
Iako Polihrono ima sadržaje za zabavu, najpopularniji je za porodice, dok ljudi koji žele zabavu idu u gore pomenutu Kaliteu, koja je udaljena kratku vožnju taksijem. U Polihronu možete pronaći apoteke, taverne, barove, ekskluzivne prodavnice, supermarkete itd.
Ako želite da kombinujete odmor sa lekovitim sadrzajima, možete izabrati Banju u Agia Paraskevi, mineralnu i Supertonic, sa normalnom temperaturom vode od 37,5-39°C. Voda je lekovita za bolesti kostiju i zglobova, kožna oboljenja, ginekološka i urološka oboljenja.

Sun&Stone House
Sun&Stone House se nalazi u turističkoj zoni Polihrono, prelepom i sve popularnijem grčkom selu koje je posebno pogodno za porodični odmor oslobođen od gužve. Smeštaj se nalazi u tihoj sporednoj ulici u samom centru sela sa svim sadržajima udaljenim samo nekoliko minuta: prelepa gradska plaža je udaljena 40 metara, dok su restorani i prodavnice udaljeni 20 metara. Objekat je nov, a prve goste primio je 2022. godine. U vlasništvu je porodice koja se pobrinula da gosti uživaju u udobnosti, visokim higijenskim standardima i bezbednosti. Ambijent tradicionalne grčke kamene kuće opremljene svim hotelskim potrepštinama ima za cilj da pruži najbolji mogući beg od svakodnevnih obaveza.
SECURE PAYMENT:

  +30 69 768 19 810;  +381 63 465 855
info@sunandstonehouse.com
Nazad na sadržaj