APARTMANI - Sun & Stone House

|
Title
Idi na sadržaj

ACCOMMODATION:
WiFi je dostupan u svim oblastima i besplatan je.
Sadržaji uključuju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređaj i sef.
Sun&Stone House nudi smeštaj u devet zasebnih smeštajnih jedinica – mažoneta, klasifikovanih u tri kategorije:
Apartman A- do 8 gostiju
Četiri apartmana su na tri nivoa, sa po četiri spavaće sobe, koji se nalaze u prizemlju i trećem nivou, a dnevni boravak, trpezarija i kuhinja se nalaze na srednjem nivou. Ovi apartmani imaju po dva kupatila i tri balkona (od kojih su dva opremljena garniturom za sedenje). Površina ovog tipa smeštaja je 84m2 i može da primi do 8 gostiju. Tri spavaće sobe imaju bračne krevete (160X200), a jedna ima dva singl kreveta (90X200). Svaka soba ima prostrani ormar i toaletni sto.

Apartman C- do 6 gostiju
Jedan stan je na tri nivoa, sa tri spavaće sobe, dve u prizemlju, jednim na trećem nivou i dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom na srednjem nivou. Ovi apartmani imaju po dva kupatila i tri balkona (od kojih su dva opremljena garniturom za sedenje). Površina ovog tipa smeštaja je 68m2 i može da primi do 6 gostiju. Dve spavaće sobe imaju bračne krevete (160X200), a jedna ima dva singl kreveta (90X200). Svaka soba ima prostrani ormar i toaletni sto.

Apartman B- 1 do 4 gostiju
Četiri apartmana su na dva nivoa, sa po dve spavaće sobe u prizemlju i dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom na gornjem nivou. Apartmani imaju jedno kupatilo i dva balkona (od kojih je jedan opremljen garniturom za sedenje). Površina ovog tipa smeštaja je 52m2 i može da primi do 4 gosta. Jedna spavaća soba ima bračni krevet (160X200), a jedna ima dva singl kreveta (90X200). Svaka soba ima prostrani ormar i toaletni sto.  • Sve smeštajne jedinice su potpuno opremljene za samostalan boravak gostiju.
  • Kuhinje su kompletno opremljene svim potrebnim posuđem, imaju aspiratore i frižidere (troetažni apartmani imaju dva, a dvoetažni imaju jedan frižider).
  • Kupatila imaju savremenu sanitariju, tuš kabine i fenove za kosu.
  • Zgrada ima sopstveni rezervoar za vodu, tako da ne postoji rizik da ostane bez vode, što može biti problem u turističkim mestima u Grčkoj.
  • Takođe ima solarne panele koji omogućavaju neograničenu toplu vodu u svakom trenutku.
  • Svi prozori u zgradi imaju mreže protiv komaraca.
  • Dečji krevetići su dostupni na zahtjev.
  • Čišćenje tokom boravka se obavlja na zahtev, posteljina i peškiri se obezbeđuju i menjaju svakih 5 dana.SECURE PAYMENT:

  +30 69 768 19 810;  +381 63 465 855
info@sunandstonehouse.com
Nazad na sadržaj